Comenzi carti grade didactice 2018
telefon 0768636821

Comanda carte !                          Comanda e-book !

 

 

Sintezele de tipul „Totul īntr-o singură carte” pentru pregatirea examenului de titularizare, definitivat și gradul II sunt elaborate īn conformitate cu programa actuală de specialitate.

Sunt disponibile īn două variante (formate):

- carte electronică (e-book) - la doar 59 de lei *
- carte tipărită - la numai 89 de lei *

* Cu excepția cărții de Psihopedagogie specială - definitivat 2017 care are un preț promoțional de 87 lei - e-book și 119 lei carte tipărită.

 

Cartea Psihopedagogie specială - definitivat cuprinde atāt partea de specialitate cāt și ”Deficiențele și metodica acestora”. Īn vechea programă, aceeași structură a conținutului era cuprinsă īn două cărți. Astfel Dvs. economisiți 59 de lei.

 

Vă oferim ca modalități de plată:

 

• Depunere de numerar. 

Pentru comandarea unei cărți, achitați contravaloarea acesteia la bancă, īn unul dintre conturile de mai jos, iar apoi completați formularul de comandă (pe baza chitanței primite de la bancă) sau trimiteți prin fax chitanța primită de la bancă, precizānd pe chitanță numărul dumneavoastră de telefon și adresa de e-mail sau după caz adresa de domiciliu (pentru comenzi tipărite). Transportul este  GRATUIT prin Poșta Romānă.

 

 

• Plata cu cardul.

Acum puteți plăti cu cardul īn condiții de maximă siguranță și rapiditate, comisionul fiind 0. Plățile pot fi efectuate cu orice tip de card emis sub sigla Visa sau MasterCard. Procesatorul de plăți EuPlătesc.ro vă oferă o soluție de tranzacționare rapidă, solidă și extrem de sigură prin certificate de securitate SSL (Secure Socket Layer).

Pentru a plăti cu cardul, īn momentul completării formularului de comandă, alegeți ca modalitate de plată "Online cu card bancar ". Transportul este  GRATUIT prin Poșta Romānă.

 

• Plata ramburs.

a.) Posta Romana

La comandarea unei cărți cu plata ramburs, se achită la ridicarea coletului de la Oficiul Poștal, pe baza buletinului sau a cărții de identitate. Atenție ! Plata ramburs este valabilă numai pentru cărțile tipărite.

Taxe de expediție și transport (inclusiv taxa ramburs):

- 20 lei/prima carte;

- 23 lei/două sau mai multe cărți;

b.) Urgent Cargus / Fan Courier ***

Dacă alegeți această variantă, coletul īl veți primi acasă / la locul de muncă, de obicei īn 24 de ore, plata făcāndu-se la curier.

Taxe de transport (inclusiv taxa ramburs):

- 26 lei/prima carte;

- 29 lei/două sau mai multe cărți (īntr-un singur colet).

*** īn aria de acoperire

 

Īn cazul īn care localitatea dvs. se află īn afara ariei de acoperire Fan Courier, vă rugăm să ne contactați pentru a vă comunica taxele de expediție (taxa standard + km suplimentari)

-------------------------------------------------------------------------------

IMPORTANT: La comenzile prin Poșta Romānă, vă rugăm să completați pe formular, adresa din B.I./C.I. a dumneavoastră, īn caz contrar existānd posibilitatea să nu vă elibereze coletul de la Oficiul Poștal.

Comenzile īn format electronic (e-book) sunt procesate īn maxim 3 ore, īn intervalul Luni - Vineri. Comenzile in format tipărit sunt onorate prin Poștă īntr-un timp mediu de 3 - 4 zile lucrătoare (L-V) sau prin curierat rapid īn 24-48 ore de ore.

Īn cazul comenzilor atipice (exemplu: comanda unui număr ridicat de cărți, de către un client nou, comenzi returate, etc.), ne rezervam dreptul de a vă solicita să faceți plata prin transfer bancar sau cu cardul (chiar dacă ați ales plata Ramburs).