telefon 0768636821

Comanda carte !                          Comanda e-book !

 

 

Sintezele de tipul „Totul intr-o singura carte” pentru pregatirea examenului de titularizare, definitivat si gradul II sunt elaborate in conformitate cu programa actuala de specialitate.

Sunt disponibile in doua variante (formate):

- carte electronica (e-book) - la doar 50 de lei *
- carte tiparita - la numai 80 de lei *

* Cu excepția cărții de Psihopedagogie specială - definitivat 2016 care are un preț promoțional de 75 lei - e-book și 109 lei carte tipărită.

 

Cartea cuprinde atāt partea de specialitate cāt și ”Deficiențele și metodica acestora”. Īn vechea programă, aceeași structură a conținutului era cuprinsă īn două cărți (80 lei x două cărți) = 160 lei, prețul actual fiind de numai 109 lei, iar Dvs. economisiți astfel 51 de lei.

 

Va oferim ca modalitati de plata:

 

• Depunere de numerar. 

Pentru comandarea unei lucrari, achitati contravaloarea acesteia la banca, in unul dintre conturile de mai jos, iar apoi completati formularul de comanda (pe baza chitantei primite de la banca) sau trimiteti prin fax chitanta primita de la banca, precizand pe chitanta numarul dumneavoastra de telefon si adresa de e-mail sau dupa caz adresa de domiciliu (pentru comenzi tiparite). Transportul este  GRATUIT prin Posta Romana.

 

 

• Plata cu cardul.

Acum puteti plati cu cardul in conditii de maxima siguranta si rapiditate, comision 0. Platile pot fi efectuate cu orice tip de card emis sub sigla Visa sau MasterCard. Procesatorul de plati EuPlătesc.ro va ofera o solutie de tranzactionare rapida, solida si sigura prin certificate de securitate SSL (Secure Socket Layer).

Daca doriti sa platiti cu cardul, in momentul completarii formularului de comanda, alegeti ca modalitate de plata "Online cu card bancar ".

 

• Plata ramburs.

a.) Posta Romana

La comandarea unei lucrari cu plata ramburs, se achita la ridicarea coletului de la Oficiul Postal, pe baza buletinului sau a cartii de identitate. Atentie ! Plata ramburs este valabila numai pentru lucrarile tiparite.

Taxe de expeditie si transport (inclusiv taxa ramburs):

- 20 lei/prima lucrare;

- 23 lei/doua lucrari;

- 26 lei/trei sau mai multe lucrari.

b.) Fan Courier

Daca alegeti aceasta varianta, coletul il veti primiti acasa / la locul de munca, de obicei in 24 de ore, plata facandu-se la curier.

Taxe de transport (inclusiv taxa ramburs):

- 26 lei/prima lucrare;

- 29 lei/doua sau mai multe lucrari (intr-un singur colet).

*** in aria de acoperire Fan Courier

In cazul in care localitatea dvs. se afla in afara ariei de acoperire Fan Courier, va rugam sa ne contactati pentru a va comunica taxele de expeditiei (taxa standard + km suplimentari)

Urmarire expeditie Fan Courier - AWB

-------------------------------------------------------------------------------

IMPORTANT: La comenzile prin Posta Romana, va rugam sa completati pe formular, adresa din B.I./C.I. a dumneavoastra, in caz contrar existand posibilitatea sa nu va elibereze coletul de la Oficiul Postal.

Comenzile in format electronic (e-book) sunt procesate in maxim 3 ore, in intervalul Luni - Vineri. Comenzile in format tiparit sunt onorate prin Posta intr-un timp mediu de 2 - 3 zile lucratoare (L-V) sau prin Fan Courier in 24-48 ore de ore.

In cazul comenzilor atipice (exemplu: comanda unui numar ridicat de lucrari, de catre un client nou, comenzi returate, etc.), ne rezervam dreptul de a va solicita sa faceti plata prin transfer bancar (chiar daca ati ales plata Ramburs).