Comenzi carti grade didactice 2019
telefon 0768636821

Comanda carte !                          Comanda e-book !

 

 

Sintezele de tipul „Totul într-o singură carte” pentru pregatirea examenului de titularizare, definitivat și gradul II sunt elaborate în conformitate cu programa actuală de specialitate.

Sunt disponibile în două variante (formate):

- carte electronică (e-book) - la doar 78 de lei *
- carte tipărită - la numai 99 de lei *

* Cu excepția cărții de Psihopedagogie specială - definitivat 2019 care are un preț promoțional de 107 lei - e-book și 129 lei - carte tipărită.

 

Cartea Psihopedagogie specială - definitivat cuprinde atât partea de specialitate cât și ”Deficiențele și metodica acestora”. În vechea programă, conținutul pe care acum îl găsiți într-o singură carte, era cuprins în două cărți. Astfel Dvs. economisiți 69 de lei.

 

Vă oferim ca modalități de plată:

 

• Depunere de numerar. 

Pentru comandarea unei cărți, achitați contravaloarea acesteia la bancă, în contul de mai jos, iar apoi completați formularul de comandă (pe baza chitanței primite de la bancă) sau trimiteți prin fax chitanța primită de la bancă, precizând pe chitanță numărul dumneavoastră de telefon și adresa de e-mail sau după caz adresa de domiciliu (pentru comenzi tipărite). Transportul este  GRATUIT prin Poșta Română.

 

 

• Plata cu cardul.

Acum puteți plăti cu cardul în condiții de maximă siguranță și rapiditate, comisionul fiind 0. Plățile pot fi efectuate cu orice tip de card emis sub sigla Visa sau MasterCard. Procesatorul de plăți EuPlătesc.ro vă oferă o soluție de tranzacționare rapidă, solidă și extrem de sigură prin certificate de securitate SSL (Secure Socket Layer).

Pentru a plăti cu cardul, în momentul completării formularului de comandă, alegeți ca modalitate de plată "Online cu card bancar ".

Transportul este  GRATUIT prin Poșta Română.

 

• Plata ramburs.

a.) Posta Romana

La comandarea unei cărți cu plata ramburs, se achită la ridicarea coletului de la Oficiul Poștal, pe baza buletinului sau a cărții de identitate. Atenție ! Plata ramburs este valabilă numai pentru cărțile tipărite.

Taxe de expediție și transport (inclusiv taxa ramburs):

- 20 lei/prima carte;

- 23 lei/două sau mai multe cărți;

b.) Fan Courier ***

Dacă alegeți această variantă, coletul îl veți primi acasă / la locul de muncă, de obicei în 24 de ore, plata făcându-se la curier.

Taxe de transport (inclusiv taxa ramburs):

- 26 lei/prima carte;

- 29 lei/două sau mai multe cărți (într-un singur colet).

*** în aria de acoperire

 

În cazul în care localitatea dvs. se află în afara ariei de acoperire Fan Courier, vă rugăm să ne contactați pentru a vă comunica taxele de expediție (taxa standard + km suplimentari)

-------------------------------------------------------------------------------

IMPORTANT: La comenzile prin Poșta Română, vă rugăm să completați pe formular, adresa din B.I./C.I. a dumneavoastră, în caz contrar existând posibilitatea să nu vă elibereze coletul de la Oficiul Poștal.

Comenzile în format electronic (e-book) sunt procesate în maxim 3 ore, în intervalul Luni - Vineri. Comenzile in format tipărit sunt onorate prin Poștă într-un timp mediu de 3 - 4 zile lucrătoare (L-V) sau prin curierat rapid în 24-48 ore de ore.

În cazul comenzilor atipice (exemplu: comanda unui număr ridicat de cărți, de către un client nou, comenzi returate, etc.), ne rezervam dreptul de a vă solicita să faceți plata prin transfer bancar sau cu cardul (chiar dacă ați ales plata Ramburs).