Termeni si conditii - examentitularizare.ro

IMPORTANT

Toate cărțile/e-book-urile postate pe site-ul www.examentitularizare.ro sunt proprietatea noastră și nu pot fi copiate, multiplicate sau distribuite sub nici o formă fără acordul scris al www.examentitularizare.ro.

 

Varianta electronică a cărților este realizată īn MS Word, putānd fi cu ușurință printată sau editată, cu excepția cărților pentru definitivat, care sunt restricționate la printare și/sau copiere/modificare (format pdf). Imaginile de pe site sunt cu titlu de prezentare, coperta putānd avea o grafică diferită.

Īnainte de comandarea unei cărți, vă rugăm să parcurgeți programa de specialitate, pentru a comanda exact lucrarea de care aveți nevoie. Īn situația īn care ați primit o altă carte decāt cea comandată, iar eroarea ne aparține, schimbul se va face GRATUIT. (toate taxele de expeditie - tur/retur le vom suporta noi). După comandarea unei carti electronice (e-book) contravaloarea acesteia nu mai poate fi restituita.

In momentul expedierii de catre dumneavoastra a formularului de comanda, pe ecran va aparea un mesaj de confirmare. Dupa lansarea comenzii, va rugam sa va verificati E-mailul atat in Inbox cat si in Bulk/Junk/Spam.

In cazul comenzilor expediate prin Poșta Romānă, cu plata ramburs, cand coletul va ajunge la dumneavoastra, veti primi in cutia postala un aviz de instiintare pe care sunt specificate atat data cānd puteți ridica coletul, precum și oficiul poștal de la  care poate fi ridicat (oficiul de care aparţineţi). Daca ati facut o comanda si dupa 3 zile nu ati primit in cutia postala avizul de la posta, va rugam sa mergeti cu B.I./C.I. la Oficilul Postal la care sunteti arondat dupa domiciliu, pentru a ridica coletul.

Taxe de expeditie si transport pentru comenzi cu plata ramburs:

- 20 lei/prima carte;

- 23 lei/doua sau mai multe carti.

Nu se percep taxe de expeditie si transport pentru comenzile achitate in cont sau online cu cardul:  TRANSPORT GRATUIT !

Pentru ridicarea coletului este necesar sa va prezentati cu B.I./C.I. la Oficiul Postal, la data specificata in aviz. (de obicei 2 - 3 zile dupa efecturea comenzii).

Pentru evitarea oricaror situatii neplacute, va recomandam sa completati pe formularul de comanda adresa din B.I./C.I., in caz contrar existand posibilitatea să nu vi se elibereze coletul de la posta.
Livrarea coletelor, in cazul comenzilor de carti tiparite, se face prin Posta Romana in termen de 2 -3 zile lucratoare de la confirmarea dumneavoastra (confirmare pana la ora 11). Prin zile lucratoare se intelege intervalul de luni pana vineri inclusiv.

Comenzile in sistem ramburs pot fi efectuate non-stop. Comenzile efectuate sambata si duminica, vor fi expediate luni.

Expedierea cartilor (e-book) prin e-mail are loc astfel:

- la depunerile de numerar in cont, plata cu cardul prin EuPlatesc.ro sau transfer on-line -  maxim 3 ore - plata la Raiffeisen Bank sau Banca Transilvania. (īn timpul programului de lucru)

- pentru alte modalitati de plata: Ordin de plata (O.P.), transfer on-line de la alte banci, virament bancar - in momentul cand banii ajung in cont  (in functie de perioada in care Banca proceseaza transferul, de obicei intre 24 - 48 ore)