Comandă și livrare

Vă oferim următoarele modalități de livrare:
Poșta Română
Plata ramburs se efectuează la Oficiul Poștal, pe baza B.I./C.I în aproximativ 3 - 4 zile lucrătoare după lansarea comenzii (L-V). Vă rugăm să precizați adresa dvs. din B.I./C.I., în caz contrar existând posibilitatea să nu vă elibereze coletul de la Oficiul Poștal.
Taxe de expediție și transport 16 lei/colet
Cargus
Plata se face la curier, când primiți coletul acasă/la serviciu, în 24-48 de ore.
Taxe de expediție și transport valabile în aria de acoperire a Cargus (inclusiv taxa ramburs): 26 lei
Dacă localitatea Dvs. se află în afara ariei de acoperire Cargus, vă rugăm să ne contactați pentru a vă comunica taxele de expediție (taxa standard + km suplimentari)
 
Modalități de plată:
 1. Ordin de plată (OP)
Achitați contravaloarea produsului în contul bancar, iar apoi completați formularul de comandă (pe baza chitanței primite de la bancă / codul generat în aplicația de internet banking)
 
 2. Plata cu cardul
Plătiți cu cardul Visa sau MasterCard beneficiind de siguranță și rapiditate, comision 0. Procesatorul nostru de plăți EuPlătesc.ro, oferă o soluție de tranzacționare rapidă și sigură prin certificate de securitate SSL (Secure Socket Layer). Când completați formularul de comandă, alegeți ca modalitate de plată "EuPlatesc". 
 
3. Plata ramburs
Plătiți curierului în momentul primirii coletului, dacă ați ales serviciul de curierat rapid, sau când ridicați coletul de la Oficiul Poștal, dacă ați optat pentru expedierea coletului prin Poșta Română.

Important!
În momentul în care comanda Dvs. a fost procesată și expediată, veți primi pe adresa de email statusul comenzii: COMPLETE.