Comandă și livrare

Vă oferim următoarele modalități de livrare:

Poșta Română
Plata ramburs se efectuează la Oficiul Poștal, pe baza B.I./C.I în aproximativ 3 - 4 zile lucrătoare după lansarea comenzii (L-V). Vă rugăm să precizați adresa dvs. din B.I./C.I., în caz contrar existând posibilitatea să nu vă elibereze coletul de la Oficiul Poștal.
Taxe de expediție și transport 19 lei/colet
Cargus
Plata se face la curier, când primiți coletul acasă/la serviciu, în 24-72 de ore. Se poate achita achita în numerar sau cu cardul.
Taxe de expediție și transport valabile în toate localitățile din România, inclusiv taxa ramburs: 26 lei/colet
Chiar dacă localitatea Dvs. nu se află în aria de acoperire a firmei de curierat, veți plăti doar taxa standard, fără a achita kilometri suplimentari.
TRANSPORT GRATUIT! Comandați produse de minim 399 lei și aveți asigurat transportul GRATUIT prin curierat rapid, indiferent de localitatea în care doriți livrarea.

Modalități de plată:
  
1. Plata cu cardul

Plătiți cu cardul Visa sau MasterCard beneficiind de siguranță și rapiditate, comision 0. Procesatorul nostru de plăți EuPlătesc.ro, oferă o soluție de tranzacționare rapidă și sigură prin certificate de securitate SSL (Secure Socket Layer). Când completați formularul de comandă, alegeți ca modalitate de plată "EuPlatesc". 

Nu se acceptă plata cu cardul de PRIMĂ DIDACTICĂ.

 

2. Plata ramburs

Plătiți curierului în momentul primirii coletului, dacă ați ales serviciul de curierat rapid, sau când ridicați coletul de la Oficiul Poștal, dacă ați optat pentru expedierea coletului prin Poșta Română.

 

3. Ordin de plată (OP)

Achitați contravaloarea produsului în contul bancar, iar apoi completați formularul de comandă (pe baza chitanței primite de la bancă / codul generat în aplicația de internet banking). Important!

După ce ați plasat cu succes comanda, țineți telefonul aproape, pentru că veți fi apelat de un consultant vânzări, care vă va confirma comanda.

În momentul în care comanda Dvs. a fost procesată și expediată, veți primi pe adresa de email statusul comenzii: COMPLETE. (vă rugăm să verificați și directorul Spam/Bulk/Trash)