Carti - logopedie

telefon 0768636821

Alege PACHETUL PROMOȚIONAL - la doar 99 lei  (114 lei

 

Vă punem la dispoziție trei cărți de excepție:

       

Stoc limitat.

  Autor: Oana Preda
      Editura: ARGONAUT 
      Anul aparitie: 2018
      ISBN: 973-109-799-2
      Numar de pagini: 137

 

Limbajul scris la elevii cu ADHD. Etiologia

 

 tulburarilor si interventii psihopedagogice

 

Hiperactivitatea cu deficit de atenţie (ADHD), întâlnită la aproximativ 5% dintre elevi, constituie un subiect de cercetare care suscită un interes crescând, datorită impactului pe care simptomele acestui sindrom le pot avea în sfera dificultăţilor de învăţare. (...)

Prin cercetările proiectate şi realizate de noi, am dorit să aducem argumente pentru ca în cadrul programelor de formare continuă profesorii să beneficieze de module speciale destinate cunoaşterii etiologiei şi simptomatologiei ADHD şi a intervenţiilor pedagogice şi psihologice personalizate. Cunoştinţele privind etiologia, caracteristicile şi terapia ADHD, care corespund validărilor ştiinţifice, le dă posibilitate profesorilor să le valorifice în activităţile instructiv-educative desăşurate cu elevii care au acest sindrom, cu scopul atenuării simptomelor şi creşterii randamentul şcolar ale acestora.

 

                            Oana Preda

 

Preț: 37 lei     Preț 29

 

Comandă acum !

 

 

 

Stoc limitat.

 Autor: Vasile Radu Preda
     Editura: ARGONAUT 
     Anul aparitie: 2018
     ISBN: 978-973-109-788-6
     Numar de pagini: 141

 

Factori stresanti si strategii de coping

 

la elevii de liceu

 

Prin bogatul conținut informațional psihologic și pedagogic, prin valoarea metodologică și aplicativă, această carte este destinată elevilor de liceu, profesorilor, managerilor din instituțiile de învățământ, consilierilor școlari, psihologilor, psihopedagogilor, precum și studenților din domeniul științelor educației.

Totodată, reprezintă o importantă sursă de documentare și de reflecții personale pentru toate persoanele interesate de prevenirea stresului și de strategiile eficiente de gestionare a situațiilor stresante din viața cotidiană.
 

               Prof. univ. dr. Vasile Chiș

 

Preț: 34 lei   Preț 29

 

Comandă acum !

 

 

 

Stoc limitat.

 

 

 Autor: Carmen David, Adrian Rosan
     Editura: POLIROM 
     Anul aparitie: 2019
     ISBN: 978-973-467-816-7
     Numar de pagini: 256

 

 

Intervenții psihopedagogice în tulburările

 

 specifice de învățare

 

 

 

Lucrarea prezintă cele mai noi date din cercetările clinice și de psihologie educațională privind antrenarea conștiintei fonologice la persoanele cu dislexie, reflectând în mod pragmatic tradiția de cercetare și inovare a școlii clujene de psihopedagogie specialp. Acest program de antrenament structurat al conștiinței fonologice este dezvoltat în cadrul Laboratorului de cercetări interdisciplinare a diferențelor individuale în învățare (Learn-id) și este orientat în direcția evaluării și intervenției psihopedagogice. Pe baza convingerii profesionale asumate a legăturii dintre știință și practică, recomandăm tuturor cititorilor (copii, profesori, psihologi, psihopedagogi, logopezi, pedagogi, părinți) care vor să urmeze acest program în călătoria inedită de învățare a cititului și a scrisului să-l aplice cu încredere și în mod consecvent, să-l integreze și să-l personalizeze în cadrul experiențelor proprii de învățare, cu speranța că vor ajunge la concluzia că e mult mai ușor să înveți să citești și să scrii dacă acestea se întâmplă FonoLogic. 

 

                      Carmen David, Adrian Rosan
 

        

 

Preț: 64 lei    Preț 56

 

Comandă acum !