Comenzi carti grade didactice 2020
telefon 0768636821

Comanda carte !                         

 

 

Sintezele de tipul „Totul intr-o singură carte” pentru pregatirea examenului de titularizare, definitivat și gradul II sunt elaborate in conformitate cu programa actuală de specialitate.

 

Modalități de plată:

 

• Depunere de numerar. 

Pentru comandarea unei cărți, achitați contravaloarea acesteia la bancă, in contul de mai jos, iar apoi completați formularul de comandă (pe baza chitanței primite de la bancă).

Plata prin internet banking, din contul Dvs. Trebuie să precizați pe formularul de comandă codul tranzacției (generat in aplicație) și banca de la care ați efectuat plata.

Transportul este  GRATUIT prin Poșta Romană.

 

 

 

• Plata ramburs.

a.) Posta Romana

La comandarea unei cărți cu plata ramburs, se achită la ridicarea coletului de la Oficiul Poștal, pe baza buletinului sau a cărții de identitate.

Taxe de expediție și transport (inclusiv taxa ramburs):

- 20 lei/colet;

b.) Fan Courier ***

Dacă alegeți această variantă, coletul il veți primi acasă / la locul de muncă, in 24/48 de ore, plata făcandu-se la curier.

Taxe de transport (inclusiv taxa ramburs):

- 26 lei/prima carte;

- 29 lei/două sau mai multe cărți (intr-un singur colet).

*** in aria de acoperire

 

In cazul in care localitatea dvs. se află in afara ariei de acoperire Fan Courier, vă rugăm să ne contactați pentru a vă comunica taxele de expediție (taxa standard + km suplimentari)

-------------------------------------------------------------------------------

IMPORTANT: La comenzile prin Poșta Romană, vă rugăm să completați pe formular, adresa din B.I./C.I. a dumneavoastră, in caz contrar existand posibilitatea să nu vă elibereze coletul de la Oficiul Poștal.

La comenzile atipice (exemplu: comanda unui număr ridicat de cărți, de către un client nou, comenzi returate, etc.), ne rezervam dreptul de a vă solicita să faceți plata prin transfer bancar sau internet banking (chiar dacă ați ales plata Ramburs).