Înainte de comandarea unei cărți, vă rugăm să parcurgeți programa de specialitate, pentru a comanda exact lucrarea de care aveți nevoie. Dacă nu sunteți sigur ce carte v-ar fi utilă pentru examenul pe care îl veți susține, nu ezitați să ne contactați prin email, pentru a fi consiliați. În situația în care ați primit o altă carte decât cea comandată, iar eroarea ne aparține, schimbul se va face GRATUIT. (toate taxele de expeditie - tur/retur le vom suporta noi).

În cazul comenzilor expediate prin Poșta Română, cu plata ramburs, când coletul va ajunge la dumneavoastră, veți primi în cutia poștală un aviz de înștiințare pe care sunt specificate atât data când puteți ridica coletul, precum și oficiul poștal de la  care poate fi ridicat (oficiul de care aparţineţi). Dacă ați plasat o comandă cu livrare prin Poșta Română și după 4 zile nu ați primit în cutia poștală avizul de la poștă, vă rugăm să mergeți cu B.I./C.I. la Oficilul Poștal la care sunteți arondat după domiciliu, pentru a vă ridica coletul.


Taxe de expeditie si transport pentru comenzi cu plata ramburs:

- 16 lei (Poșta Română) - indiferent de numărul produselor comandate

- 26 lei (Curierat) - indiferent de numărul produselor comandate


Pentru ridicarea coletului este necesar să vă prezentați cu B.I./C.I. la Oficiul Postal, la data specificată în aviz. (de obicei 3 - 4 zile după efecturea comenzii).

Nu ne asumăm răspunderea pentru completarea greșită / incompletă de către client, a adresei de destinație. În acest caz, retrimiterea coletului se va face pe cheltuiala clientului.

Pentru evitarea oricăror situații neplacute, vă recomandăm să completați pe formularul de comandă adresa din B.I./C.I., (la comenzile expediate prin Poșta Română) în caz contrar existând posibilitatea să nu vi se elibereze coletul de la poștă.

Livrarea coletelor

- prin Poșta Română în termen de 3 -4 zile lucrătoare de la confirmarea dumneavoastră (confirmare telefonică până la ora 11). Prin zile lucrătoare se înțelege intervalul de luni până vineri inclusiv.

- prin Curierat rapid în termen de 24 - 48 ore de la confirmarea dumneavoastră (confirmare telefonică până la ora 13).


Comenzile pot fi efectuate non-stop. Comenzile efectuate sâmbata și duminica, vor fi expediate luni.

*** pentru alte modalități de plată: Ordin de plata (O.P.), transfer on-line de la alte bănci, virament bancar - în momentul când banii ajung în contul bancar  (în funcție de perioada în care Banca procesează transferul, de obicei între 24 - 48 ore)


 În cazul comenzilor atipice (exemplu: comanda unui număr ridicat de cărți, de către un client nou, comenzi returate, etc.), ne rezervăm dreptul de a vă solicita să faceți plata anticipat, prin transfer bancar, internet banking sau cu cardul (chiar dacă ați ales plata Ramburs).