Politica de confidențialitate

Politică de Confidențialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal

Considerăm asigurarea dreptului la protecția datelor cu caracter personal ca un angajament fundamental al ExamenTitularizare, prin urmare vom dedica toate resursele și eforturile necesare pentru a prelucra datele dumneavoastră în deplină concordanță cu Regulamentul (UE) 2016/679 (“Regulamentul general privind protecția datelor” sau “GDPR”), precum și cu orice altă legislație aplicabilă pe teritoriul Romaniei. Întrucât unul dintre principiile esențiale ale acestui cadrul legal îl reprezintă transparența, am pregătit acest document prin care dorim să vă informăm despre modul în care colectăm, utilizăm, transferăm și protejăm datele dvs cu caracter personal atunci când interacționați cu noi în legătură cu produsele noastre, inclusiv prin site-ul nostru web. 

Ne rezervăm dreptul de a actualiza și modifica periodic această Politică de Confidențialitate, pentru a reflecta orice modificări ale modului în care prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal sau orice modificări ale cerințelor legale. În cazul oricărei astfel de modificări, vom afișa pe website-ul nostru versiunea modificată a Politicii de Confidențialitate, motiv pentru care va rugam sa verificati periodic conținutul acestei Politici de Confidențialitate.

Siteul https://ExamenTitularizare.ro nu va divulga datele Dvs personale unor terțe părți cu excepția companiilor care deservesc livrarea coletelor (Fan Courier, Poșta Română), respectiv procesatorului de plăți (EuPlatesc).

În cursul relaţiilor noastre cu dumneavoastră, vom colecta şi procesa informaţii personale despre dumneavoastră. Informaţiile personale includ orice informaţie care să ne permită să vă identificăm ca individ, de exemplu, numele, adresa de e-mail sau numărul de telefon.

Când vă înregistraţi la noi sau când plasati o comanda, vă vom cere o serie de informaţii, inclusiv:

 • numele dumneavoastră;
 • adresa poştală;
 • adresa dumneavoastră de email;
 • numărul dumneavoastră de telefon;
 • adresa dumneavoastră sau adresa de livrare;
 • dacă doriţi să primiţi informatii de la noi prin e-mail, mesaje text SMS.

Cerem permisiunea să vă trimitem materiale promoţionale prin e-mail şi SMS-uri, astfel încât să vă putem trimite vouchere de discount, oferte speciale şi noi apariții editoriale pe care le considerăm de interes pentru dumneavoastră. Dacă ne oferiţi permisiunea, veţi putea să o retrageţi în orice moment, in urmatoarele moduri:

 • Accesand link-ul de dezabonare din corpul fiecărui email transmis;
 • Trimițând STOP ca răspuns la mesajul SMS primit;


Aveţi dreptul de a ne cere:

 • Să confirmăm informaţiile personale pe care le deţinem despre dumneavoastră şi să vă oferim o copie a datelor respective;
 • Să corectăm orice informaţii personale care sunt inexacte;
 • Să eliminăm informaţiile personale în cazul în care nu există nici un motiv bun pentru ca noi să continuam să deţinem aceste date;


Vă asigurăm că luăm toate măsurile necesare pentru a menține securitatea datelor personale care sunt procesate. Cu toate acestea, vă rugăm să aveti in vedere ca transmiterea informaţiilor prin intermediul internetului nu este complet securizată; acest risc este comun la nivelul internetului. 

Este important să vă protejaţi împotriva accesului neautorizat la parola şi dispozitivul dumneavoastră. Asiguraţi-vă că vă deconectaţi şi că închideţi browser-ul de internet când aţi terminat sesiunea. Acest lucru vă ajută sa va asigurați că altcineva nu va avea acces la informaţiile dumneavoastră personale, dacă partajaţi dispozitivul dumneavoastră sau folosiţi un dispozitiv într-un loc public, cum ar fi o bibliotecă sau internet cafe.